Lær hvilke blomster som egner sig til køkkenet

Med det nye nordiske køkken er der i Skandinavien sket en “opblomstring” af interessen for alle de vilde og dyrkede urter. Det har blandt andet betydet, at mange dygtige kokke nu har kastet sig over brugen af blomster til pynt og i maden, og det smitter selvfølgelig af på alle os andre. Spiselige blomster bliver pludselig vigtige, og mange vil vide, hvilke blomster de kan bruge og til hvad.

Her giver den erfarne have- og madskribent Anemette Olesen, der om nogen er dansk foregangskvinde med hensyn til eksperimentere med havens og naturens frembringelser, sit bud på blomster, som kan plukkes og fortæres til alles velbehag. Og giver tilmed opskrifter og tips med på vejen.

Illustreret af Kirsten Tind·

96 sider

Havebøger Varenummer: 103764

99,00 kr.

Spiselige blomster bog

99,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 999,- i hele DK